• dreamstime_xl_53136397

  Soaptele primaverii

  Primăvara este anotimpul care i-a inspirat pe cei mai mulți artiști, în special pe muzicieni! Am fost, de asemenea, atins de magia acestui anotimp și de energia trezirii naturii la viață. Bucurați-vă de șoaptele muzicale ale primăverii! Compozitor si interpret … »

  martie 31, 2016 0
 • O Alta Lume

  O Alta Lume

  Dragilor, la inceputul acestui an va promiteam noi surprize muzicale. Iata una dintre ele! „O alta lume” poate fi cu siguranta lumea noastra interioara, lumea ideala pe care ne-o dorim fiecare dintre noi asa cum am visat-o. La aceasa piesa … »

  februarie 27, 2016
 • Intoarcere.fara

  Intoarcere in trecut

  Bună ziua tuturor! Dragi prieteni, am plăcerea să vă prezint o melodie nouă care vă va transpune pentru câteva momente undeva în trecutul fiecăruia dintre noi, care a lăsat în urmă copilăria și o parte din viața noastră, amintindu-ne cu … »

  noiembrie 01, 2015 0
 • Nu mai plange.fara

  Nu mai plange

  Bună ziua dragi prieteni! Toamna…apus de existență trecătoare, al frunzelor care și-au încheiat această viață. Freamătul este durerea lor, pe care vântul o cunoaște din vechi timpuri iar copacul plânge de durere privind neputincios la suferința celor care îl părăsesc. … »

  octombrie 25, 2015 0
 • Amintiri.fara

  Amintiri

  A venit toamna, iar acestea sunt ultimile luni rămase din an. Vara ce tocmai a trecut, rămâne o amintire; o amintire a tot ceea ce a fost frumos, a locurilor sălbatice, minunate, atinse doar de razele soarelui și de apa … »

  octombrie 25, 2015 0
 • Mon amour.fara

  Mon Amour

  Va prezint o noua melodie care își are bazele inspirației in cea mai iubita ființa de pe Pământ: femeia… Ea, femeia, cu farmecul ei aparte, cu privirea-i blânda si zâmbetul discret dar niciodată neobservata, îți da forța interioară, te face … »

  octombrie 25, 2015 0
 • Departe.fara

  Departe de tine

  Când suntem departe de ființa iubită, de locurile unde am fost fericiți, avem un sentiment de tristețe și trăim cu gândul acolo undeva… Departe de tine. Compozitor: Costel Enache, Interpret: Costel Enache, Aranjor: Tony Răducanu.

  octombrie 25, 2015 0
 • Te-am pierdut.fara

  Te-am pierdut

  Cu toții, în scurta noastră viață pierdem pe cineva drag, atunci simțim o durere cumplită, mâhnire sau poate jale, amintirile ne frământă și ne întrebăm… De ce…?, De ce…?, De ce…? Te-am pierdut – Compozitor: Costel Enache, Interpret: Costel Enache, … »

  octombrie 25, 2015 0
 • Planeta Necunoscuta.fara.png

  Planeta Necunoscuta

  Planeta Necunoscuta – Aceasta piesa, „Planeta necunoscuta”, este intruchiparea muzicala a unui ‎vis. Compozitor: Costel Enache, Interpret: Costel Enache, Aranjor: Tony Răducanu

  octombrie 25, 2015 0

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, pe email!

Ultimele clipuri